BEHEER VERENIGING VAN EIGENAARS

Over All-in VvE Beheer

Vanuit het informele kantoor in Heesch (direct aan de A59) wordt het financieel, administratief, technisch en bestuurlijk beheer van een groot aantal VvE’s verzorgt. Onze portefeuille is zeer uiteenlopend, van nieuwbouw, renovatie tot hele oude gebouwen.

Transparantie, openheid en korte lijnen zijn voor ons erg belangrijk.

Daarom hebben de appartementseigenaren, bestuursleden en andere voor de VvE aangestelde commissies zoals bijvoorbeeld de kascommissie 24 uur per dag de beschikking over een digitaal portaal (Twinq) met allerhande relevante informatie aangaande de VvE. Ook kunnen via dit online portaal reparatieverzoeken worden gedaan, schades worden gemeld en kan de status van de afwikkeling worden gevolgd.

Branchevereniging VvE Beheerders (BVVB)

De Branchevereniging VvE BeheerdersAll-in VvE Beheer is lid van de Branchevereniging VvE beheerders (BVVB). BVVB kent een gedragscode. Deze gedragscode bevat regels en afspraken over het gedrag als VvE Beheerder. De branchevereniging wil bereiken dat er door haar leden op een transparante manier zaken wordt gedaan, iets waar All-in VvE Beheer al vanaf het begin voor staat!

De BVVB eist van haar leden dat zij handelen in overeenstemming met de BVVB Gedragscode. All-in VvE Beheer geeft door het lidmaatschap aan een bijdrage te willen leveren aan een constructieve ontwikkeling en toepassing van het beroep VvE-beheerder onder andere door het volgen van interne opleidingen.

Stichting BVVB Collectief

Daarnaast is All-in VvE Beheer ook lid van de Stichting BVVB Collectief. Het collectief biedt VvE beheerders een collectieve bemiddelingsvergunning voor verzekeringen aan. Doordat All-in VvE Beheer lid is van het collectief kunnen wij met deze vergunning onafhankelijk bemiddelen in verzekeringen voor uw VvE. Voor meer informatie over de voorwaarden verwijzen wij u naar de website van de BVVB.

Stichting VvE Belang

VvE BelangWe willen het beheer en bestuur van vastgoed in Nederland verder professionaliseren. Daarom zijn wij lid van Stichting VvE Belang, de koepel voor VvE’s, VvE-leden en beheerders.

 

ALL-IN VVE BEHEER DIENSTVERLENING

Onze diensten

 
Administratief beheer | All-in VvE Beheer
Administratief beheer | All-in VvE Beheer

Administratief beheer

Bekijk de belangrijkste taken binnen het administratief beheer.
Financieel beheer | All-in VvE Beheer
Financieel beheer | All-in VvE Beheer

Financieel beheer

Bekijk de belangrijkste taken binnen het financieel beheer.
Technisch beheer beheer | All-in VvE Beheer
Technisch beheer beheer | All-in VvE Beheer

Technisch beheer

Bekijk de belangrijkste taken binnen het technisch beheer.
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top