Bezwaar maken tegen de notulen

Als er een Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars heeft plaatsgevonden zorgt de beheerder of het bestuur voor het opmaken van de notulen van de vergadering. De notulen zijn een zakelijke weergave van hetgeen is besproken op de vergadering. De notulen hoeven dus geen exacte weergave te zijn van de vergadering. Wat als een eigenaar het niet eens is met de inhoud van de notulen en daartegen een bezwaren indient.

Voor vaststellen notulen
Als een eigenaar een bezwaar tegen de inhoud van de notulen indient voordat de notulen worden vastgesteld dan kan de Algemene Ledenvergadering bij het vaststellen van de notulen besluiten om de bezwaren te verwerken in de notulen. De bezwaren kunnen dan dus nog meegenomen worden en worden verwerkt in de notulen. De Algemene Ledenvergadering is het hoogste orgaan binnen de VvE en zij kan hier een beslissing over nemen

Het verwerken van de bezwaren van een eigenaar heeft echter geen invloed op de genomen besluiten. Deze blijven altijd van kracht.

Na vaststellen notulen
Als de notulen wel al door de Algemene Ledenvergadering zijn vastgesteld, dan staat de inhoud van de notulen vast en hoeven bezwaren van een eigenaar niet (meer) behandeld te worden. Deze bezwaren hoeven dan dus ook niet verwerkt te worden in de notulen.

Bron: @Rijssenbeek

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top