De Vereniging van Eigenaren

Een Vereniging van Eigenaren, afgekort VvE, ontstaat zodra er een of meerdere woningen in een gebouw gesplitst worden. Er dient door een notaris een splitsingsakte opgesteld te worden waarin de Vereniging van Eigenaren wordt opgericht. In de splitsingsakte is dan ook altijd naam van de VvE terug te vinden. Daarnaast is in de akte van splitsing het aandeel van ieder appartement in de totale kosten conform een verdeelsleutel vastgelegd.

Over het algemeen is het zo dat hoe groter het appartement, hoe groter het aandeel in de totale kosten zal zijn. Daarnaast bevat de splitsingsakte het reglement van de VvE en een splitsingstekening, waarop te zien is welke delen van het appartementencomplex gemeenschappelijk en welke delen privé zijn. Een VvE voert het beheer over de gemeenschap en zorgt voor de naleving van de regels en is voor verantwoordelijk voor onder andere het verzekerd houden van het gebouw en het periodiek onderhoud.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top