Nieuw modelreglement kleine VvE

Omdat voor kleine Verenigingen van Eigenaars de vele regels uit het appartementsrecht vrijwel niet uitvoerbaar zijn is er nu ook een nieuw modelreglement voor de kleine VvE.

Voor een kleine VvE is het bijvoorbeeld vaak lastig om een bestuur of kascommissie aan te stellen. In het nieuwe modelreglement voor de kleine VvE zijn alle leden bestuurder en als de leden het eens zijn over de jaarrekening dan is een controle door de kascommissie of een externe partij niet nodig.

Daarnaast worden alle besluiten genomen met een gewone meerderheid. In artikel 8 van het reglement wordt omschreven wat privé is, dit in tegenstelling tot de overige modelreglementen waarbij juist beschreven wordt wat gemeenschappelijk. Zo is alles wat niet beschreven wordt gemeenschappelijk.

Ook benieuwd naar het modelreglement voor de kleine VvE ? Vraag bij ons een exemplaar aan en deze wordt u kosteloos digitaal toegezonden.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top