Vacature allround medewerker VvE beheer

Klaar voor wat uitdaging ? We zijn namelijk op zoek naar een allround medewerker VvE beheer voor ca. 16-20 uur per week.

Als medewerker VvE beheer ben je dagelijks bezig met het op orde houden van de administratieve en financiële zaken binnen de appartementencomplexen en bedrijfsverzamelgebouwen welke ons kantoor in beheer heeft.

Naast het behandelen van telefoongesprekken en emailberichten boek je bijvoorbeeld de facturen welke van bedrijven binnen komen. Daarnaast controleer je de betalingen van de eigenaren en stuur je een herinnering als het nodig is. Periodiek controleer je de verwerking van deze betalingen in het boekhoudpakket wat grotendeels geautomatiseerd is. Het volgende moment komt er een storing binnen waarvoor je een opdracht verstrekt. Geen werkdag is hierdoor hetzelfde.

Uiteraard kunnen eigenaren of bedrijven ook vragen stellen over de facturen en betalingen, Voor hen ben je dan ook het eerste aanspreekpunt voor dit soort zaken.

Zo zijn er nog veel andere werkzaamheden welke we graag in een persoonlijk gesprek aan je toelichten.

Belangrijk voor deze functie is dat je zelfstandig kunt werken, verantwoordelijkheid neemt en waar nodig initiatief toont. Uiteraard werk je netjes en kun je het overzicht bewaren. Dit omdat ons kantoor het beheer voert over enkele duizenden appartementen en bedrijfsgebouwen.

Tot slot is het prettig als je enige kennis hebt van boekhoudkundige zaken. Mocht je werkervaring hebben met VvE beheer of het softwaresysteem Twinq dan heb je een streepje voor !

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden voor deze uitdagende functie in een leuk team? We zien je sollicitatiebrief met cv graag tegemoet (maurits@allinvve.nl).

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top